Næsten som om der er tisset i sengen. Det første, det er vigtigt at vide, er, at hun skal være fuldstændig med på den — og at hun skal give sig fuldstændig hen til dig. Så laver du en håndstilling lidt som et satantegn. Du stritter med pegefinger og lillefinger. Langemand og ringfinger skal du have op i hendes skede. På den måde bliver pege- og lillefinger dem, du styrer din bevægelse med, fordi de er placeret godt inde i lysken på kvinden. Varm hende lidt op på den måde. Hvis du sidder ved siden af hende eller står op, kan du nu svinge hendes ene ben rundt om dig, så kussen er helt åben og tilgængelig.

Du fortsætter med fingrene og vil sikkert mærke, hvordan hun bliver mere og mere liderlig. Hun bliver vådere og vådere, og du kan selv føle, hvordan kirtlerne, g-punktet og a-punktet der sidder lige før g-punktet begynder at svulme lidt op.

Så sætter du turbo på din hånd. Her kan det virke godt simpelthen at løfte hende op med din hånd, mens du kører hurtigere og hurtigere. Turbo, turbo, turbo — lidt som når du selv onanerer. I forskellige kulturer gennem historien er den kvindelige ejakulation blevet tilbedt som noget næsten guddommeligt. Desværre har vi i vores kultur gennem alt for mange år gjort det til noget fordækt — næsten skamfuldt.

Brystorgasme Endnu en gang skal jeg understrege, at det er meget få kvinder, der kan få orgasme alene gennem stimulering af brysterne og brystvorterne.

Men de fleste er hypersensitive i det område. Og her løber der en direkte forbindelse ned til hendes fisse. Så selvom hun ikke får decideret brystorgasme, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for mange mænd. Vi er også utrolig følsomme på vores brystvorter. Jeg kender ikke mænd, der decideret har fået orgasme på brystvorterne, men det er meget få, der ikke kan lide at blive rørt og slikket der. Mundorgasme På samme måde er der en forbindelse fra læberne og ned i underlivet.

Læberne er jo enormt følsomme. Jeg har ikke selv prøvet at give en kvinde orgasme direkte via munden, men kender flere mænd og kvinder , der siger, at det har de oplevet. Og jeg kan da klart sætte mig ind i det, for jeg har ofte kysset så meget, at det har været lige før.

Som et lille eksempel kan du prøve at tænke på din yndlingsret. Noget mad, du rigtig godt kan lide. Jo mere du forestiller dig, at du har det lige foran dig, næsten kan dufte det og om lidt skal smage det … jo mere mundvand får du. Det er dine kirtler fra halsåbningen, der helt automatisk åbner op og i virkeligheden giver dig en lille mundorgasme!

En proces, der overholder kriterierne fra de andre orgasmer. Øjenorgasme Den her er lidt mere abstrakt — og nej, det handler ikke om at slikke hinanden i øjet. Det er meget mere sensuelt og helt fantastisk, hvis det lykkes.

Forestil dig, at du sender en stråle, der kommer fra dit hjerte og ud af dit øje, og som rammer hende i hendes øjne. Hvis det lykkes, vil du på et tidspunkt opleve et næsten hvidt blink, og pludselig kan du kun se et stort øje foran dig — og i den oplevelse kan der være en fænomenal orgasme.

Selvom det ikke lykkes at få det store ene øje frem, så er det en super øvelse for sensitivitet og nærhed, og jeg kan næsten garantere, at I bagefter får lyst til det dybeste, mest inderlige kram!

Øreorgasme Det er principielt det samme, som du kender fra bryst- og mundorgasme. Stykket lige bag og under øret er utrolig sensitivt og kildent. Selve øret er også meget erogent. Så alt her kan nulres, kæles og slikkes, så det er helt fantastisk. Kvinder er ikke bare i stand til at få flere orgasmer under et samleje, de kan også få serieorgasmer. For at opnå det skal du efter en orgasme fortsætte med det samme og stimulere hende til endnu en orgasme.

Her skal du være opmærksom på, at hun efter orgasme er hypersensitiv og måske endda vil gøre en smule modstand. Det skal du blidt ignorere og så fortsætte med en anden af dine teknikker, lidt blidere end du måske normalt ville gøre, fordi hun nu er hypersensitiv. Så kan hun komme igen næsten med det samme! Simultanorgasme Simultanorgasme er fantastisk at opleve, men også meget svært at opnå. Her er min opskrift: Du skal kunne styre din udløsning!

Det kan du sagtens træne, når du onanerer med dig selv. Prøv de næste gange at stoppe dig selv, lige før du får udløsning. Så går du i gang igen — kører lidt — og igen: Når du så er sammen med en kvinde, så bed hende om at sige til, lige før hun kommer, så du er klar til at frigive din orgasme — din udløsning — på samme tid som hende.

Husk, at kvinder nogle gange kommer i op til flere minutter — i hvert fald meget længere end vi gør — så du har et vindue, hvor du godt kan nå at ramme hendes orgasme, så I kommer på samme tid. Men eksperterne er ikke helt enige om den bedste metode. Nogle siger, at dét at holde vejret, når du kommer, styrker fornemmelserne. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer.

At fortsætte med at trække vejret dybt igennem orgasmen er anbefalet af spirituelle sex lærere, der hævder, at dyb vejrtrækning gør det nemmere for dig at få endnu en orgasme. Men der er dog bred enighed om, at hvis du vil mærke din orgasme over et større område end lige i fissen, så skal du starte før orgasmen ruller ind over dig. Hvad der virker for netop dig, må du selv eksperimentere med. Det vigtigste er at afprøve teknikkerne. Vær opmærksom på, hvad din krop gør lige før orgasme.

At kende vejen til din orgasme og hvad der udløser den, er utrolig nyttig viden. Fokusér på, hvad du helt af dig selv gør, når orgasmen er på vej, og prøv så at overdrive det.

Hvis du normalt bliver helt stille og holder vejret, kan du prøve at gøre det næste gang du er ved at klimaks men ikke for længe! Hvis du opdager, at du altid krummer tæer, når du kommer, så gør det på forhånd. Du kan komme til et punkt, hvor din hjerne tænker: Hun holder vejret og krummer tæer, hun er på vej til orgasme, jeg støtter lige op og får det til at ske.

Og glem ikke at lave støj. Det lyder og føles sexet, og det alene kan være meget overbevisende og få dig tippet ud over kanten. Men han er sandsynligvis også jaloux på din evne til at svæve i den skønne orgasme nydelse i timevis! Alt, hvad der forsinker hans orgasme, øger hans nydelse. Alt, hvad der fremskynder din orgasme, øger DIN nydelse.

Vis hinanden, præcis hvad der virker for at opnå den effekt! Hold op med at bekymre dig om, om han synes dine forespørgsler er underlige. En finger stukket op bagi lige på det rigtige tidspunkt kan for eksempel være lige det, der skal til, for at du kommer.

Mange kvinder tør ikke bede om den slags, fordi de frygter, kæresten vil tænke, de er billige eller vulgære. Helt ærligt, de fleste mænd vil elske at få lov at se den side af dig. Hvis du ikke har fået orgasme mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din. Onanér i det hele taget tit sammen. Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan.

Mange kvinder og mænd bruger sex fantasier som katapult udi et orgasmisk kredsløb. Nogle kan faktisk ikke få orgasme uden. Det skal man ikke skamme sig over! Måske kan dine sex fantasier være med til at tænde ham, men hvis du ikke har lyst til at dele din indre film, så er det også okay.

Og han er jo ikke tankelæser, vel? Der er omkring nerver, der ender i klitoris, og de har udelukkende til formål at fremme nydelsen. Til sammenligning har penis kun det halve antal. Nogle er meget følsomme dér, mens andre skal have det lidt mere lige på og hårdt, når de bliver stimuleret.

Klitoris er, ligesom en penis, et erektivt organ, der svulmer op, når du er seksuelt ophidset og langt de fleste kvinder anser klitoris som deres mest erogene zone og stimulerer hovedsageligt klitoris , når de onanerer.

Måske kan man derfor med rette sige, at der ikke findes to slags orgasmer — skede- eller klitorisorgasme — men at en skedeorgasme faktisk er en dyb klitorisorgasme. Pyt med hvad det hedder, så længe det er så skønt! Størrelsen af klitoris varierer meget fra kvinde til kvinde: Det er dejligt at rejse med en du holder af. En orgastisk himmelflugt tæt omslynget af kæresten er endnu bedre.

Hvis du ikke allerede har bestilt rejsen, kan du få nærmere oplysninger her og bagefter selv indløse billet i dobbeltsengen. Lad os først slå fast, at alle former for orgasme er vidunderlig. Hvad enten du gør det med dig selv, eller din kæreste hjælper dig på vej. Det er skønt at slippe kontrolknappen, folde vingerne ud og mærke kroppen eksplodere af lyst, men hvis du og din kæreste endnu ikke har nået toppen sammen, så er det måske nu, I skal begynde opstigningen.

Men husk, at længslen efter at komme sammen må ikke blive et pres. Præstationsræs er aldeles uforeneligt med en god orgasme, og måske i særlig grad simultan-orgasmen, som stiller krav til nænsomhed, indlevelsesevne og samarbejde. Her får I lidt nyttig viden om, hvordan I forbereder jer bedst muligt til en stjernerejse for to.

Hvis du forventer at få orgasme, vil chancen for at få den blive større. Det samme gælder for en simultan-orgasme. Forhåndsindstillingen spiller en vigtig rolle i det seksuelle opspil. Balancen er hårfin, for hvis forventningerne er for store, bliver skuffelsen tilsvarende. Men I behøver jo ikke at ramme månen hver gang — selv hvis I skulle ramme ved siden af, får I jo stjernerne at se!

Ligesom man skal have pas og billetter i orden, når man skal på charterrejse, så er det også vigtigt, at I har tjek på de ydre omstændigheder ved jeres seksuelle himmelflugt — det vil minimere senere distraktioner og være en fordel for jeres kommende orgasme.

Hvis jeres samvær skal foregå i soveværelset, så sørg for at fjerne forstyrrende elementer som f. Hvis det er vigtigt for din afslapning, at opvasken er taget og middagsbordet ryddet, så gør det.

Enhver distraherende tanke er en forhindring for hengivelsen. Indstil dig mentalt allerede i god tid inden I skal være sammen. Gå bevidst ind for at lire hinanden med flirt, berøringer og hentydninger. Send frække beskeder mens I er på arbejde. Tænk sanseligt på hinanden. Hør noget bestemt musik, tag et varmt bad, læs et par saftige kapitler i Fanny Hill osv. Forbered krop og sind på maksimal nydelse — ikke ydelse.

Du ved jo godt, at hjernen er den vigtigste erogene zone. Orgasmen starter i hovedet. Dine tanker og følelser af begær sender besked til hormonerne, som igen øger blodtilstrømningen til skeden og gør dig følsom og klar. Det tager lidt tid. Glem ikke, at du — som kvinde — sidder ved et kontrolbord fyldt med knapper, der kan trykkes og drejes på. En af de vigtigste forudsætninger for at lykkes med det fælles stjerneskud er, at du er tændt, og at han er afslappet. Du skal måske berøres, drilles, masseres og gejles på den — for dig — helt rigtige måde.

Din partner derimod skal være tændt, men cool. Stryg ham på lår og balder, hvisk i hans øre og hids ham op uden at han koger over.

Lad være med at røre ved pikken. Han skal hjælpe dig til et højt tændingsniveau, uden selv at blive for stimuleret — det er en svær balancegang.

For hvad er mere ophidsende end at høre sin kæreste stønne og sukke! Det bedste er, at han holder sig klar og kan komme til dig, så snart du er klar til ham. Derved øges chancerne for at I begge er klar på samme tid. Når du er klar, så tag hans hænder og mund fra din nakke og ryg — eller hvor de nu har befundet sig — og styr ham hen i mod dine mest følsomme områder.

Jo mere ophidset du bliver, desto mere følsom er du overfor hans berøringer, men glem ikke, at du bestemmer! Det glider ikke altid lige let, og en af jer kan ryge af sporet. Og i de fleste tilfælde vil det være dig. Det kan derfor være nødvendigt for din partner, at trække i bremsen og sætte farten ned. Det vigtigste i en simultan-orgasme er, at han kan holde tilbage indtil du er helt på kanten. Her kommer nogle tips til ham: Fortæl hinanden, når I begge er klar til den store fælles himmelfart.

Selv om sex er fantastisk, så kan tankerne alligevel vandre. Både mænd og kvinder bliver distraheret selv i et dejligt samleje, men kvinderne lader sig nok lettest hyle ud af den. En udbredt stressfaktor er, at hun bliver optaget af sin egen krop. Hvordan ser jeg ud i denne stilling? Hvad tænker han nu om dellerne på min mave? Mind dig selv om, at når din kæreste er sammen med dig, så må det være fordi han er interesseret i din krop — som den er. Du er din egen hårdeste dommer.

Både mænd og kvinder kan lade sig forstyrre af præstationerne. Gør jeg det mon rigtigt? Gnider, aer, presser og slikker jeg godt nok? Prøv at fokusere mere på fornemmelserne end på vurderingerne. Meditation kan være en god hjælp. Her lærer man at adskille præstationer og bedømmelser og træner evnen til at mærke følelserne og åndedrættet.

Det giver større træning i at minimere distraktionerne — også i forbindelse med sex. Når du er varmet op og klar, så indtag en klitorisvenlig stilling, dvs. Han kan komme dybt, og i denne stilling bliver det lettere at stimulere klitoris med hånden. Han ligger ved siden af dig, mens du ligger på ryggen med det ene ben ud til siden. I denne stilling kan han komme ind i dig, mens du — eller han — kan have mindst én hånd fri.

En tredje stilling er en variation af missionærstillingen, hvor han lægger vægten fremad og du lægger benene tæt omkring hans lænd i en forholdsvis udstrakt position. Pres dig opad samtidig som han rykker forsigtigt tilbage. På den måde kan du gnide dig op i mod ham på en måde som berører G-punktet. Jeg troede ikke jeg kunne få en sprøjteorgasme. Men da jeg blev single sidste gang, mødte jeg en lidt yngre fyr, der havde prøvet lidt af hvert.

Han spurgte mig, om jeg havde lyst til at prøve en sprøjteorgasme. Det grinede jeg lidt af, men da jeg kom under behandling, holdt jeg op med at grine. Jeg blev forskrækket, da jeg sprøjtede ned i hånden på ham og skammede mig.

Jeg troede, at jeg var kommet til at tisse på ham. Men siden har jeg haft nogle virkeligt intense sprøjteorgasmer, hvor jeg ikke holder igen. Det tog lidt tid for mig at lære at slappe af, men nu er det som en eksplosion i hele kroppen. Han var erfaren og viste mig en masse ting om, hvad min krop kunne. Så da jeg fik min første sprøjteorgasme, havde han forklaret mig, hvad det var der skete, så for mig var det bare endnu en fantastisk ting, man kan gøre i sengen.

Jeg kan godt komme normalt med de fleste, men jeg kan kun få sprøjteorgasme med den helt rigtige. Nogle gange har jeg også fået sprøjteorgasme, men uden at få en rigtig orgasme. Havde utrolig svært ved at få orgasme de første mange år, men nu hvor jeg har lært teknikkerne, så er det super simpelt og super lækkert. Kan man få sprøjteorgasme med sexlegetøj?

Min kæreste er begyndt at give mig sprøjteorgasmer, og det synes både han og jeg er ret fascinerende. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en sprøjteorgasme, når jeg selv onanerer, så jeg altså ikke skal være afhængig af ham. Jeg har både en klitoris vibrator og en almindelig dildo, men jeg synes ikke rigtig, jeg kan få det til at virke. Er der noget sexlegetøj, der er specielt egnet til at give sig selv sprøjteorgasmer med? Sprøjteorgasmer — eller kvindelig ejakulation — er blevet en voldsomt populær aktivitet de senere år.

Så det, der er udløsende på den ene kvinde, er det ikke nødvendigvis på den anden. De våde orgasmer kræver normalt, at man kan give slip og lade sig flyde med — og jagter man orgasmen, har den det generelt med at gemme sig. Når det så er sagt, så kan du prøve at kigge i retning af det sexlegetøj, der stimulerer dit G-punkt, hvilket der findes meget af. Jeg havde svært ved at give mig hen, måske fordi jeg er akademiker og lever meget i mit hoved. Men så begyndte jeg at eksperimentere med dominans.

Det hjalp virkelig meget. I dag har jeg en håndfuld elskere, og en af dem nærmest tvang mig til at få sprøjteorgasme en dag. Jeg havde aldrig hørt om det før. Heldigvis havde jeg så meget tillid til min Master, at det ikke var noget problem at give mig hen. Men det var aldrig lykkedes for mig med en almindelig elsker. Det kræver, at jeg virkeligt har lyst til at give mig helt hen, for den intense oplevelse får mig til at føle mig sårbar og lille. Derfor behøver jeg en mand, der kan rumme situationen og mig, hvis det skal virke.

Jeg kan godt forstå, at flere og flere advarer mod sprøjteorgasmer, for når man først er begyndt at få dem, kan man tilsyneladende ikke stoppe igen. Jeg er simpelthen så træt af alt det sjaskeri. Èn ting er det alt det ekstra vasketøj, men væsken gør mig også alt for våd, så jeg ikke kan mærke så meget. Jeg er 47 år og har været single i 3 år og haft mange forskellige sexpartnere i den tid og der har det været et stort aktiv, at jeg kunne sprøjte, fordi mange mænd er meget fascinerede af det.

Det har også været frækt, når de ville sprøjtes i ansigtet og drikke mine safter. Jeg har set det som et tegn på, at jeg er i stand til at hengive mig fuldstændig og få det optimale ud af min krop og har faktisk været ret stolt af det. Nu har jeg så fundet en sød kæreste og han blev meget forbavset over, at der kom så meget væske.

Det kunne jeg også godt tænke mig at vide: Åbenbart fra nogle kirtler, men hvordan produceres væsken? Og hvordan kan der være så meget af den inde i kroppen? Nå, men jeg synes altså, det er meget upraktisk, selv om man lægger håndklæde under. Det værste er dog, at min kæreste har en ret lille pik, så jeg kan ikke mærke den, når det er så vådt og han får heller ikke så meget modstand, når det hele sejler.

Jeg kan ikke selv styre det, bare han begynder at slikke mig, fosser det ud, og når jeg mærker hans pik i mig, sprøjter jeg også med det samme og det bliver ved og ved. Det er blevet stadig mere gennem de sidste år og jeg er led og ked af det. Jeg vil bare gerne have det, som når jeg onanerer, hvor jeg bliver almindelig våd. Der har kun været en enkelt gang, hvor jeg sprøjtede ved onani.

Der kom jeg nok til at stimulere klitoris for meget uden at give los for orgasmen. Så jeg blev så ophidset, at jeg sprøjtede. Jeg synes, at sprøjteorgasmer er opreklameret. Selve følelsen af at give slip er fin nok, men det kan slet ikke måles med en klitorisorgasme.

Det er som om, jeg bliver alt for ophidset, så er løsningen, at jeg ikke skal blive for meget ophidset inden sex? Altså at min klitoris ikke skal berøres. Eller hvad skal jeg dog gøre? Dit spørgsmål berører et problem, som rammer flere og flere kvinder i kølvandet på sprøjteorgasme-trenden, som opstod for år siden. Mange oplever — ligesom du — at væsken strømmer, så snart de begynder at have sex og ikke længere hænger sammen med orgasmen.

Det er en ringe trøst, at du ikke er alene om det, men det er desværre et problem, som ingen endnu har fundet en forklaring eller en løsning på. Kvindelig ejakulation er endnu et uudforsket område. Der er mange teorier og den man hælder mest til i øjeblikket er, som du skriver, at væsken afgives af nogle små kirtler, Skenes kirtler, som er lejret omkring urinrøret.

Vævet i disse kirtler svarer til mandens prostata-væv og man mener, at væsken tilsvarene ligner prostata-væsken. Nogle kvinder beskriver, at de afgiver ml under et samleje, hvilket er en temmelig stor mængde, men den fysiologiske forklaring på, hvordan det kan lade sig gøre, kan jeg ikke give dig. Nogle af de kvinder, jeg har talt med, har en teori om, at deres blæres lukkefunktion er blevet forstyrret af den mekaniske påvirkning, som blev brugt i forbindelse med sprøjte-teknikken, og de har nu en fornemmelse af, at de ikke længere kan kontrollere, om de tisser under samleje.

Andre er helt sikre på, at det ikke er tis, når de lugter eller smager på den væske, der kommer. Jeg har hørt om nogle, der er blevet anbefalet at lave knibeøvelser. Det giver god mening med knibeøvelser, hvis det drejer sig om inkontinens, men teoretisk set skulle knibeøvelser ikke have indflydelse på væskeafsondringen fra kirtlerne.

Men et er teori og noget andet er praksis og under alle omstændigheder er det gavnligt at styrke sin bækkenbund, så jeg kun anbefale, at du prøver. Ejakulationen stimuleres primært fra skedens forvæg og G-punktet, og du kan derfor forsøge dig med stillinger, hvor penis indføres bagfra. Det letter trykket på forvæggen og hvis du er heldig, kan det måske formindske væskemængden. Du kan også prøve at fokusere på helt andre ting i stedet for at tænke og være nervøs for en sprøjteorgasme.

Vi mennesker kan en masse med tankerne, så du bør give det et forsøg. Derudover synes jeg, at du skal nævne problemet for din gynækolog, så du kan få tjekket din blærefunktion og få udelukket eventuelle problemer i den retning. Jeg beklager mit nedslående svar, men på nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke give dig bedre råd. Hej Abbi Nu har jeg efterhånden læst og hørt så meget om sprøjteorgasmer, at jeg er blevet rigtig nysgerrig.

Men ud fra det, som jeg har hørt og set, så er det altid en anden person oftest en mand , der får en kvinde til at ejakulere — og gennem meget voldsomme bevægelser i hendes underliv. Og så skal jeg bare høre: Kan det lade sig gøre at få sprøjteorgasme selv?

Findes der nogle bestemte øvelser eller dildoer eller lignende, der kan hjælpe én på vej? Nogle bøger eller videoer eller …? Det er rigtigt, at sprøjteorgasmer næsten altid fremkaldes ved hjælp af en anden person, som bruger en speciel teknik.

Som du kan se af videoen i artiklen ovenover, kan det dog godt lade sige at få en sprøjteorgasme selv ved onani. Amerikanske Deborah Sundal har udgivet noget materiale om at sprøjte selv, hvor hun blandt andet anbefaler en kraftig G-punkts vibrator som et godt hjælpemiddel.

Men vi vil lige tillade os at tilføje en lille advarsel, som vi også kommer med i artiklen. Flere og flere kvinder oplever, at de ikke kan holde op med at ejakulere igen, når først de har lært det. Nogle af dem sågar uden at få orgasme, væsken løber allerede fra samlejets begyndelse, og de kvinder har selvsagt ofte fortrudt, at de begyndte at eksperimentere med sprøjteorgasmer. De mange våde lagner er ikke særligt sjove i længden.

Mange kvinder beskriver også sprøjteorgasmerne som mekaniske og derfor ikke nær så intense og tilfredsstillende som de gode gammeldags orgasmer. Derfor bør du overveje din beslutning, da der kan være en risiko forbundet. Jeg håber du kan hjælpe mig med mit spørgsmål: Min udfordring er, at jeg kun kan få én orgasme under sex eller onani. Jeg har ingen problemer med at opnå orgasme, men efter, jeg har fået den, har jeg bare ingen lyst til at fortsætte — så forsvinder stort set al min sexlyst i et kvarters tid.

Det er ikke fordi, det som sådan er et problem, men det kunne være rart, hvis jeg kunne lære mig selv at få flere orgasmer. Jeg forestiller mig, at det er noget psykisk, der hindrer mig.

Jeg tror hverken, at der er noget fysisk eller psykisk galt med dig. Det, du beskriver, er der rigtig mange kvinder, der oplever.

..

På den måde bliver pege- og lillefinger dem, du styrer din bevægelse med, fordi de er placeret godt inde i lysken på kvinden. Varm hende lidt op på den måde. Hvis du sidder ved siden af hende eller står op, kan du nu svinge hendes ene ben rundt om dig, så kussen er helt åben og tilgængelig. Du fortsætter med fingrene og vil sikkert mærke, hvordan hun bliver mere og mere liderlig.

Hun bliver vådere og vådere, og du kan selv føle, hvordan kirtlerne, g-punktet og a-punktet der sidder lige før g-punktet begynder at svulme lidt op. Så sætter du turbo på din hånd.

Her kan det virke godt simpelthen at løfte hende op med din hånd, mens du kører hurtigere og hurtigere. Turbo, turbo, turbo — lidt som når du selv onanerer. I forskellige kulturer gennem historien er den kvindelige ejakulation blevet tilbedt som noget næsten guddommeligt. Desværre har vi i vores kultur gennem alt for mange år gjort det til noget fordækt — næsten skamfuldt.

Brystorgasme Endnu en gang skal jeg understrege, at det er meget få kvinder, der kan få orgasme alene gennem stimulering af brysterne og brystvorterne. Men de fleste er hypersensitive i det område. Og her løber der en direkte forbindelse ned til hendes fisse. Så selvom hun ikke får decideret brystorgasme, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Det samme gør sig i øvrigt gældende for mange mænd. Vi er også utrolig følsomme på vores brystvorter.

Jeg kender ikke mænd, der decideret har fået orgasme på brystvorterne, men det er meget få, der ikke kan lide at blive rørt og slikket der. Mundorgasme På samme måde er der en forbindelse fra læberne og ned i underlivet. Læberne er jo enormt følsomme. Jeg har ikke selv prøvet at give en kvinde orgasme direkte via munden, men kender flere mænd og kvinder , der siger, at det har de oplevet.

Og jeg kan da klart sætte mig ind i det, for jeg har ofte kysset så meget, at det har været lige før. Som et lille eksempel kan du prøve at tænke på din yndlingsret. Noget mad, du rigtig godt kan lide. Jo mere du forestiller dig, at du har det lige foran dig, næsten kan dufte det og om lidt skal smage det … jo mere mundvand får du. Det er dine kirtler fra halsåbningen, der helt automatisk åbner op og i virkeligheden giver dig en lille mundorgasme! En proces, der overholder kriterierne fra de andre orgasmer.

Øjenorgasme Den her er lidt mere abstrakt — og nej, det handler ikke om at slikke hinanden i øjet. Det er meget mere sensuelt og helt fantastisk, hvis det lykkes.

Forestil dig, at du sender en stråle, der kommer fra dit hjerte og ud af dit øje, og som rammer hende i hendes øjne. Hvis det lykkes, vil du på et tidspunkt opleve et næsten hvidt blink, og pludselig kan du kun se et stort øje foran dig — og i den oplevelse kan der være en fænomenal orgasme. Selvom det ikke lykkes at få det store ene øje frem, så er det en super øvelse for sensitivitet og nærhed, og jeg kan næsten garantere, at I bagefter får lyst til det dybeste, mest inderlige kram!

Øreorgasme Det er principielt det samme, som du kender fra bryst- og mundorgasme. Stykket lige bag og under øret er utrolig sensitivt og kildent. Selve øret er også meget erogent. Så alt her kan nulres, kæles og slikkes, så det er helt fantastisk. Kvinder er ikke bare i stand til at få flere orgasmer under et samleje, de kan også få serieorgasmer. For at opnå det skal du efter en orgasme fortsætte med det samme og stimulere hende til endnu en orgasme.

Her skal du være opmærksom på, at hun efter orgasme er hypersensitiv og måske endda vil gøre en smule modstand. Det skal du blidt ignorere og så fortsætte med en anden af dine teknikker, lidt blidere end du måske normalt ville gøre, fordi hun nu er hypersensitiv. Så kan hun komme igen næsten med det samme! Simultanorgasme Simultanorgasme er fantastisk at opleve, men også meget svært at opnå.

Her er min opskrift: Du skal kunne styre din udløsning! Det kan du sagtens træne, når du onanerer med dig selv. Prøv de næste gange at stoppe dig selv, lige før du får udløsning. Så går du i gang igen — kører lidt — og igen: Når du så er sammen med en kvinde, så bed hende om at sige til, lige før hun kommer, så du er klar til at frigive din orgasme — din udløsning — på samme tid som hende.

Husk, at kvinder nogle gange kommer i op til flere minutter — i hvert fald meget længere end vi gør — så du har et vindue, hvor du godt kan nå at ramme hendes orgasme, så I kommer på samme tid. Et lille ekstra trick er, at når hun skriger, hvisker eller stønner, at nu kommer hun, så råber du tilbage: Mentalorgasme Hvis man vil give hinanden mentalorgasme, er det vigtigt at holde sig for øje, at kvinder er auditive, mens vi mænd er visuelle.

Forestillingen om golflæreren, der tager hende med sin kølle ude på greenen. Vi mænd er i den sammenhæng ret så primitive. Vi skal bare se closeup af en kusse eller et korporligt samleje — kød, der klasker mod kød — så er vi tændte. Giv dig tid til at gøre hende klar. Kys, nus og massér hende - uden at komme i nærheden af underlivet. Find hendes erogene zoner på resten af kroppen.

De er bange for de ser for tykke ud i bestemte stillinger. Du skal få hende til at slappe af. Vær dyrisk begejstret for enhver detalje på hendes nøgne krop. Vis, at du begærer hende helt vildt. Det kan helt fjerne fornøjelsen ved sex og især oralsex for dem. Stik hånden ind i hendes skedeåbning og tag den ud med safterne drivende af den.

Smag på det mens hun ser det. Duft til det som parfume, og brug endelig høje lyde, så hun kan se, du mener det. Hun dufter og smager som det bedste måltid, du nogensinde har fået. Slik hende kontinuerligt på klitoris.

Gerne lidt hårdere end du tror — for tungen er jo blød. Eventuelt kan du supplere med et par fingre ind i skeden — frem og tilbage. Mærke din vægt oven på sig, og se dig i øjnene. Men prøv at løfte dig op i den ene arm, mens du frigør den anden og rækker ned, så du under samlejet også kan stimulere klitoris. Hun skal fremover, så hendes klitoris masseres på din krop.

I dag betragtes orgasmen som en selvfølgelighed for langt de fleste kvinder, og mange — både mænd og kvinder — beskriver, hvordan glæden ved at give sin partner orgasme i langt højere grad overstiger nydelsen ved deres egen. Modne damer thai massage kruså er rigtigt, at sprøjteorgasmer næsten altid fremkaldes ved hjælp af en anden person, som bruger en speciel teknik. Der er kvinder, som godt kan få orgasme, når de onanerer med f. Stryg ham på lår og balder, hvisk i hans øre og hids ham op uden at han koger. I sex escort sites smukke patter har jeg en håndfuld elskere, og en af dem nærmest tvang mig til at få sprøjteorgasme en dag.

Sprøjte orgasma liderlige mødre

Sprøjte orgasma liderlige mødre