Jeg gik selvfølgelig ned forbi receptionen og der sad Sanne og så indbydende ud. Vi small talkede lidt og efter lidt tid fik jeg taget mig sammen til at være lidt direkte og fortælle hende at jeg åben konsultation i weekenden for myoser i nakke og skuldre.

Hun fangede den med det samme og vi aftalte at hun skulle komme over lørdag middag. Resten af den uge fik jeg ikke lavet så meget og pludselig var det lørdag.

Jeg fik gjort rent og pænt så jeg kunne være det bekendt. Da hun steg ud af bilen gav det et lille sug i maven. Hold op hun var sexet. Hun havde en sort top på og jeg var i tvivl om hvorvidt hun havde bh på. De blå jeans sad lige som de skulle. Vi gav hinanden et knus og jeg bød hende indenfor. Jeg åbnede en flaske vin og vi satte os ned i sofaen og begyndte at tale om løst og fast.

Der var ikke gået så længe så sagde Sanne at nu ville hun gerne have den massage hun havde ventet på siden sidste fredag. Jeg havde fundet et par vattæpper som jeg lagde midt på gulvet og bad hende om at lægge sig på maven.

Jeg gik igang med at massere den øvre del af ryggen og nakken. Efter noget tid bad hun mig om at gå længere ned af ryggen. Hov vent sagde hun det er nemmere hvis det ikke er noget stof i vejen og så krængede hun toppen af,uden at jeg dog nåede at få set hendes bryster men bh var der ingen af. Jeg gav hende nu en grundig massage over hele ryggen.

Hun lå og brummede og spandt så jeg fortsatte. En gang imellem når jeg rørte hende på siden ad ryggen strejfede jeg kanten af hendes bryster. Hun gjorde ingen anmærkninger så jeg gjorde det flere gange og hver gang blev jeg mere modig. Kan du ikke også tage lænden sagde hun pludselig mens hun knappede sine jeans op og krængede dem ca 10 centimeter ned ad ballerne. Et par sorte blonde hipsters kom til syne og min pik som i forvejen var i hopla stod nu lodret op.

Det var godt at Sanne lå med ryggen til mig. På den anden side burde hun vide hvilke signaler hun sendte. Jeg bevægede mine hænder ned til hendes lænd og berørte den øvre del af hendes baller.

Jeg lod dem bevæge sig rundt på lænd og ryg og af og til helt ud til siden så jeg næsten rørte hendes mave. Stemningen i stuen var tæt af lyster og sex. Det var bare et spørgsmål om tid før der var en af os som turde bryde grænsen.

Det blev Sanne som havde modet. Nu er det vist din tur til at få massage sagde hun. Hun vendte sig om uden at dække sig til. Jeg havde frit udsyn til nogle lækre bryster. Hun satte sig på knæene foran mig og jeg sad lige så på mine knæ. Hun kiggede direkte på min rejsning. Den trænger da til noget massage den der.

Den ser noget anspændt ud. Jeg masserer den ellers selv tit sagde jeg. Læg dig ned sagde hun mens hun knappede mine bukser op. Hun trak bukser og sokker af mig og jeg lå i boxer shorts og t shirt.

Det her har jeg haft lyst til længe sagde hun. Hun løftede op i elastikken på mine boxer shorts, jeg løftede bagpartiet så hun kunne trække dem helt af. Hun satte sig på knæene igen og begyndte at massere sine bryster. Hvad siger du til dem her. Jeg har godt lagt mærke til dine blikke på kontoret. Hun lænede sig forover så hendes bryster ramte min stive pik. Hun tog fat i den kørte lidt op og ned af den med sin hånd og tog den så munden. I starten var det kun lige pikhovedet hun havde i munden.

Hun stak tungen ud og begyndte at slikke mig på skaftet. Min pik var nu godt våd af hendes mundvand. Hun placerede min pik mellem sine bryster, som hun klemte sammen med hænderne og begyndte så et køre brysterne op og ned. Det er sindssygt frækt at se på sagde jeg lidt stakåndet.

Hun flyttede hænderne fra sine bryster og placerede den højre hånd på min pik og den venstre omkring mine spændte nosser. Hun lod munden glide helt ned over min manddom. Da jeg troede det ikke kunne blive bedre begyndte hun at massere mit mellemkød. Det fik mig til at nærme mig klimaks. Du er godt nok god til at sutte pik sagde jeg men nu er det vist min tur til at bruge munden sagde jeg. Det lyder spændende men lad mig lige gøre det nemmere for dig sagde hun med en kælen stemme.

Hun rejste sig op og lod jeans og hipsters falde. Jeg benyttede anledningen til at komme af med min t-shirt så nu var vi begge helt nøgne. Sanne lagde sig lidt genert på ryggen. Jeg startede med at kysse hendes knæ og lår stille og roligt spredte hun benene. En helt glat barberet fisse kom til syne. Den indbød virkelig til at blive slikket. Sanne tog sin højre hånd ned til sin fisse og med en rolig bevægelse skilte hun sin skamlæber lidt.

Klitoris var allerede lidt svulmet. Hun var tydeligvis tændt. Jeg begyndte at slikke stille og roligt på de ydre læber men blev hurtig afbrudt. Jeg vil slikkes så jeg kan mærke at du mener det sagde Sanne i en bestemt tone. Jeg smed forsigtigheden væk og gik mere direkte til værks. Jeg stak tungen ind i fissen. Hun var allerede våd og smagte fantastisk.

Jeg lod tungen bevæge sig lidt længere op til klitoris og satte pres på den. Åh ja sagde hun slik mig lige der og bliv ved. Jeg intensiverede mit pres på klitoris og Sanne begyndte at vride sig og stønne. Bevægelserne og lydene blev mere og mere voldsomme. Bliv ved og jeg kommer næsten skreg hun.

Jeg fortsatte og efter 30 sekunder så kom hun i en meget intens og lang orgasme. Jeg havde indstillet mit angreb på hendes klitoris og lagt mig ved siden af hende og lå aede hendes mave og bryster mens sundede sig. Du slikker min fisse helt fantastisk sagde hun. Jeg tror aldrig jeg er kommet så eksplosivt af at blive slikket. Jeg glemte helt dig sagde hun næsten undskyldende og kiggede ned på min tykke stive pik hvis hoved var helt blåligt. Du skal kneppe mig nu.

Giv mig din stive pik. Jeg lagde mig hen over hende og vi mødtes i et liderligt tungekys. Med den ene hånd førte hun mig ind i sit indre og jeg begyndte at støde.

Hun var våd men alligevel snæver. Jeg kunne mærke at jeg ikke havde langt igen. Jeg kommer snart sagde jeg. Knep mig hårdt og kom på mine bryster sagde hun. Jeg vil se når den sprøjter. Jeg øgede tempoet og lige før det kogte over trak jeg mig ud og satte mig op på hendes mave med pikken lige ud for hendes bryster. Hun tog fat i den og begyndte at malke den.

Der gik ikke lang tid før jeg kom i en kæmpe orgasme som jeg brølede ud mens jeg dækkede hendes frontparti med sperm. Jeg elsker bare at se når en pik sprøjter sagde hun. Jeg rullede om på siden og nu var det så min tur til at puste lidt ud efter en udløsning. Jeg hentede noget køkkenrulle og tørrede min udløsning af hendes bryster. Jeg lagde et stort tæppe over os begge og vi faldt i søvn i ske overmandet af forløsningens udmattethed.

Efter en times søvn vågnede jeg langsomt. Jeg havde været helt væk i min søvn og kom langsomt op til overfladen. Jeg blev pludselig læst over at Sanne, mens hun lå med ryggen til mig, lå og onanerede på mig.

Stik den op i mig og knep mig bagfra sagde hun nærmest som en kommando. Jeg trængte ind i hende og jeg blev hurtigt klar over at hun lå og gned sin klitoris. Jeg startede med langsomme stød mens jeg med den ene hånd havde fundet vej til hendes bryster som jeg holdt om. Giv mig den doggy style sagde Sanne det får mig altid op at ringe. Hun stillede sig på alle fire og jeg stak den op i hende igen.

Jeg tog fat om hendes hofter og begyndte at kneppe hende hårdt. Giv mig den helt i bund jeg vil mærke din pik helt op. Man vil normalt ikke kunne føle G-punktet på samme måde som klitoris, og mange kan derfor have problemer med at lokalisere det. Enkelte kvinder vil af den grund måske tro, at de ikke har noget G-punkt. Det antages imidlertid at de allerfleste kvinder har et G-punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et G-punkt, som vil reagere positivt på stimulering.

Vi mennesker er imidlertid meget forskellige, og vi er fra naturens side blevet forskelligt udstyret. Nogen er meget følsomme og reagerer nemt på stimulering, mens andre næsten ikke reagerer på nogen form for stimulering på grund af mindre følsomhed. Man kan let lokalisere G-punktet ved at bruge hånden.

Før en eller to fingre ind i skeden med håndfladen op. Bøj fingrene opad så de berører fremad i skedevæggen. Du vil måske føle ru hud mod fingerspiserne, og nogen vil betegne det som riller. Hvis kvinden er seksuelt ophidset vil dette område kunne føles fast og rundt og som en hævelse mod fingerspidserne. Ved fortsat stimulering af G-punktet hævder mange kvinder at de får en intens lystfølelse i underlivet, og denne lystfølelse kan til slut udløse en dyb vaginal orgasme.

Det er generelt ingen god idè at gå i gang med at stimulere G-punktet umiddelbart efter, at man har smidt tøjet. Det centrale her er, at hun bør være våd i skeden, før du begynder at stimulere G-punktet. Hun bør ligge på ryggen, helst med knæene bøjet og fodsålerne ned på sengen. Læg gerne en lille pude under hendes numse for at løfte underlivet lidt.

Lad to fingre glide forsigtig ind i skeden, med håndfladen op. Husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles.

God kommunikation er nemlig en forudsætning for at I skal lykkes med både at finde og stimulere G-punktet. Fingrene presses først ganske let mod skedevæggen ca. Måske føles det som revner. Press lidt hårdere langs denne del af skedevæggen, og husk at spørge hende hvordan det føles. Hvis hun ikke føler noget specielt denne gang, trækker du fingrene lidt ud og fortsætter et stykke tid i dette området. Nogen kvinder vil være mest følsomme på den yderste del af G-punktet, mens andre igen er mere følsomme på den midterste eller inderste stykke.

Du fortsætter med at stimulere kun på det område, og vil snart kunne mærke en hævelse mod fingerspidserne. Du har nu lokaliseret G-punktet. Lad fingrene eller evt. Stop af og til og lad fingerspidserne gå i cirkelbevægelser over den hævelse som udgør G-punktet. Forsøg at holde en jævn rytme samtidig som du øger trykket lidt. Nogen kvinder vil måske føle en trang til at tisse. I så fald stopper du op et lille øjeblik. Hvis trangen til at tisse bliver ved, så bør hun eventuelt gå på toilettet og tømme blæren.

Når du stimulerer G-punktet så vil der sprede sig en intens lystfølelse i hele underlivet — inkluderet området rundt om blæren. Køb bedste G-punktslegetøj her. Denne lystfølelse vil derfor for enkelte kvinder kunne give en følelse af at hun skal tisse. Når trangen til at tisse forsvinder eller efter at hun eventuelt har tømt blæren, så fortsætter du med at stimulere G-punktet på samme måde som beskrevet før.

Hun vil måske begynde at vise både gennem lyd og kropsbevægelser, at hun nyder denne stimulering og den opbyggede seksuelle spændinng vil til slut få sit afløb gennem en intens orgasme. Nogen kvinder vil måske udskille en del væske under denne orgasme, og dette kaldes ejakulation. Denne væske er ikke urin.

Ved fortsat stimulering af G-punktet efter denne orgasme, er det mulig at du kan give hende en ny orgasme kort tid efter.

Så hvorfor stoppe når det føles godt? Fortsæt derfor med at stimulere hendes G-punkt gennem den første orgasme og ind i den næste. Men husk hele tiden at spørge hende hvordan det føles, så du ikke gør noget, som føles ubehagelig for hende. Kvalitet er trods alt vigtigere end kvantitet!

Sprøjteorgasmer er et af de emner indenfor sex, som er omgærdet af mystik og nysgerrighed. Er det alle kvinder, der kan få en sprøjteorgasme? Hvordan kan man give en kvinde en sprøjteorgasme? Spørgsmålene er mange, hvilket vi også oplever. Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke sig at udforske sprøjteorgasmer, hvad end du allerede har prøvet at få en, eller er nybegynder, så læs med herunder, og få tipsene til hvordan du kommer i gang på egen hånd. Husk at ejakulation er en naturlig del af kvindens seksualitet.

Begynd med at indtage en komfortabel stilling og slap helt af. Vær villig til at eksperimentere og prøv nye stillinger og teknikker til I finder noget, som fungerer for jer. Hav et åbent sind til det, som er nyt. Det kræver tid, øvelse og tålmodighed for at få det til det.

Ejakulation er udskilning af væske. Det bedste eksempel på ejakulation er måske mandens sædudtømning. Men også mange kvinder kan ejakulere, eller udskille væske under orgasmen. Og da snakker vi ikke om den normale fugtighed som opstår i skeden.

Vi snakker faktisk om en udløsning, som på mange måder kan sammenlignes med den manden har — mange kender det, som en sprøjteorgasme. Det er særligt efter , at der er blevet forsket på kvinders ejakulation.

Før denne tid blev ejakulation hos kvinder stort set afvist som vrøvl af fagfolk læger, gynækologer, psykiatere, etc. Dette førte ofte til unødvendige operationer for at rette op på inkontinens hos kvinder , dyr terapi for at finde ud hvad der lå bag inkontinens og i enkelte tilfælde endog skilsmisse fra oprørte ægtefæller.

Der må det imidlertid siges, at ejakulation og sprøjteorgasmer hos kvinder slet ikke er så ukendt, som enkelte måske tror, for selv Aristoteles skal have skrevet om dette i sin tid. Kvindelig ejakulation indebærer udskilning af væske fra urinrøret. Denne væske er imidlertid ikke urin, og selve ejakulationen er ofte efterfuldt af en dyb orgasme. Stimulering af G-punktet er den mest kendte metode for at opnå denne ejakulation, men ikke nødvendigvis den eneste.

Lad det være sagt en gang for alle, at ikke alle kvinder ejakulerer og fremprovokerer en sprøjteorgasme. Blandt dem, som gør det, er det ofte stor forskel på den mængde væske som udskilles, akkurat på samme måde som mænd udskiller forskellige mængder væske under sædudtømmingen. For nogen kvinder kan det være nogle få dråber væske, mens hos andre kan der være nok væske til at fylde en tekop.

Når det gælder selve ejakulationen, så kan også den opleves forskelligt. Nogen vil mærke, at der render mere væske end normalt, og at sengen bliver ganske våd. Andre igen kan opleve ejakulationen som en kraftig stråle fra urinrøret. Videre forskning på denne væske har slået fast, at det ikke drejer sig om urin. Selv om det ikke hersker fuld enighed om det, så mener de fleste forskere, at denne væske kommer fra nogle kirtler, som ligger i vævet ved selve urinrøret urinrørssvampen.

Stimulering af G-punktet fører til, at disse kirtler producerer den væske, som så udskilles under sprøjteorgasmen. Kendskab om G-punktet og ejakulation vil kunne udvide kvinders seksuelle repertoire og samtidig give dem et mere fuldstændigt sexliv. Forudsætningen er, at man accepterer alle sider ved sin egen sexualitet. Der findes med andre ord ingen grund til at undertrykke den nydelse, mange kvinder føler under selve ejakulationen.

Men samtidig bør der måske også advares mod, at man fokuserer for meget på G-punktet og ejakulationen. Hvis man bliver for målorienteret og kun fokuserer på teknikker for at fremskaffe denne specielle orgasme, så vil sexlivet miste lidt af gnisten og så har man glemt det vigtigste af alt, nemlig at sex skal være sjovt!

Det vil sige, at de får sprøjteorgasmer hver gang, de dyrker sex — om de vil det eller ej, Med denne risiko in mente, bør du overveje, om du overhovedet har lyst til at begynde at eksperimentere med sprøjteorgasmer? Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer G.

For nogle virker det, for andre gør det ikke, men der er desværre ikke så mange alternativer. Mange mænd ved det ikke engang selv. Men lige bag pungen sidder en erogen zone, som ofte kaldes mandens g-punkt. Det kan nemmest beskrives som mellemkødet, hvor det gør godt med berøring eller let tryk med en eller to fingre eller tungen.

Teknisk set er der tale om massage af prostata, hvilket både kan gøres indvendigt og udvendigt. For de fleste er det for grænseoverskridende med en finger oppe i sin mand. Men efter sigende skulle det være en sensationel oplevelse. Tør du og din partner at være hæmningsløse, får du her teknikken.

Husk sikkerhed, renlighed og en god glidecreme. Lad din finger blidt trænge op i ham til og med andet led på fingeren. Nu skulle du gerne mærke bagsiden af prostata — den mærkes som en hård knude på størrelse med en kastanje. Du skal dog ikke være alt for brutal og hurtig, når du har din finger oppe i hans endetarm. På den måde kan du blidt stimulere hans prostata indefra.

Lange negle må frarådes. Masser af kvinder har svært ved at få orgasmer. Men det kan der gøres noget ved. I 20 år har seksualterapeut Pia Struck undervist hundredvis af kvinder — og næsten alle er gået fra hendes workshops med et smil om munden og mindst én god orgasme i bagagen. Der er rigtig mange kvinder, som har svært ved at få orgasme sammen med en mand. Der er kvinder, som godt kan få orgasme, når de onanerer med f. Og der er et pænt stort antal kvinder, som slet ikke har et onani-liv, men forventer at partneren skal sørge for det hele.

Og så er der en masse kvinder, som slet ikke onanerer, men bare slukker for og lukker ned for hele flowet i kroppen, når de ikke har en partner, fortæller Pia Struck. Og hun ved om nogen, hvad hun snakker om. Gennem de seneste 20 år har hun på workshops hjulpet cirka kvinder til et bedre sexliv — enten med sig selv i form af masser af god onani, eller sammen med en partner. Hun underviser både i det at få orgasmer, men også i at få bedre orgasmer.

Det gør de, fordi de hos Pia Struck lærer, hvordan de kan bruge deres krop på den rigtige måde. Ifølge hende er det nemlig muligt for alle at få orgasme — hemmeligheden er, at lære at arbejde med nogle særlige seksual-dynamiske kropsteknikker, der giver større seksuelt flow i hele kroppen.

Kvinderne bliver opfordret til at gå hjem og træne teknikkerne grundigt, for som i så mange tilfælde gør øvelse mester. Køb sexlegetøj til bedste orgasmer, se her. Men det er en fejl: Hun opfordrer alle kvinder til at opgradere og værdsætte onanien som en selvstændig seksualitet, fordi ens onaniliv — det at elske med sig selv — er lige så værdifuldt som det at have partnersex.

Desuden giver et rigt og hyppigt onaniliv næsten altid bedre partnersex. Pia Struck ser mange kvinder, som har svært ved at give slip på kontrollen — og kvinder, der føler, at de på kort tid skal kunne præstere en orgasme. Men når vi presser os selv, vil den som regel ikke komme. Tværtimod skal vi slappe af og lade os flyde med.

Vi skal have en kvindelig seksualitet, og den handler bl. Hvis vi lærer at udnytte de ressourcer, vores seksualitet og krop indeholder, kan vi derfor alle lære at give nok slip til at opleve massevis af dejlige orgasmer — også selv om det i starten kan synes svært. Men selv i de tilfælde er der noget at gøre. Der findes simpelthen ikke håbløse tilfælde, siger Pia Struck.

I dag betragtes orgasmen som en selvfølgelighed for langt de fleste kvinder, og mange — både mænd og kvinder — beskriver, hvordan glæden ved at give sin partner orgasme i langt højere grad overstiger nydelsen ved deres egen.

Der er faktisk ikke den ting, orgasmer ikke er godt for. De mindsker risiko for hjertesygdomme og brystkræft, styrker dit immunforsvar, giver dig bedre søvn, får dig til at se mere ungdommelig ud, regulerer din menstruationscyklus, letter dig for eventuelle menstruationskramper, reducerer kroniske smerter, reducerer stressniveau og styrker selvtilliden.

For de fleste skal klitoris med. Du kan mærke alt mellem 3 — 15 sammentrækninger, som regel i skede, livmoder og anus og dit blodtryk og puls topper, når du kommer. Et af de emner, der optager mange af os kvinder, er orgasmer! Ja, nogle har bare aldrig fået en orgasme. Orgasmen er i sig selv ikke nødvendigvis det vigtigste ved seksuel kontakt, men den manglende orgasme kan nogle gange afsløre dybere emotionelle problemer; angst for at slippe selvkontrol, mangel på kropslig selvtillid hvilket i øvrigt er helt overflødigt ifølge mændene selv , eller angsten for at slå til — eller sige fra, hvilket kan forplante sig i sexlivet.

Vi tænder med hjernen! Forestillingens verden er sexet, og det er i tankerne, at alt seksuel aktivitet starter. Forestil dig, at I spiser middag ude med jeres venner. Mens han taler, forsøg da at tænke på, hvad hans tunge vil kunne gøre senere, på dig. Lad dine øjne vandre henover hans krop. Tænk på, hvordan hans hånd og fingre der holder om et glas, føles når de rører dig de mest fantastiske steder.

Prøve også at onanere, lige før sex. Så har du forberedt din krop godt, og er det tættere på orgasmen. Hvis du tror at knibeøvelser kun er for gamle gifte koner, så har du taget helt fejl.

Undersøgelser viser, at kvinder er tilbøjelige til at få flere og mere inderlige skede orgasmer, hvis de er gode til at lave deres knibeøvelser. Skede orgasmer er ikke det samme som klitoris orgasmer, som altså er det de fleste kender og får. Du kan ikke styre hvor følsomt et g-punkt, eller andre steder inde i er, men du kan styrke din muskulatur ved at lave knibeøvelser dagligt.

Når du eksperimenterer med dine orgasmer alene, så læg mærke til, hvilke teknikker, bevægelser og så videre, der giver dig mest medvind. Lav gerne en slags logbog, hvor du noterer dine iagttagelser. Det kan man blive utrolig klog på sig selv af. Af og til kan man føle sig rigtig liderlig, og er det bare om at gribe chancen! Hop forspillet over, og lad ham penetrere dig uden noget forspil. Det kan sagtens være rigtig frækt, at det går stærkt. Hvis du derimod ikke føler dig helt klar til sex, så kan oralsex være vejen frem og tage dig det tættere på orgasmen.

Jo bedre din mand er til at kontrollere hans udløsning, desto bedre chance har du for at få mere end en orgasme. Hvis du føler dig virkelig liderlig, så grib chancen, spring forspil over og lad ham trænge ind uden forspil overhovedet. Hurtighed kan være drønfrækt i sig selv. Hvis du kun føler dig en lille smule smålun, kan masser af oralsex være nødvendigt for at få dig over i lystens rige og tæt på orgasme. Jo bedre, han kan styre sin udløsning, jo bedre er dine chancer for at opnå flere orgasmer.

Rør blidt, men meget, på hans penis. Ved at gøre det under forspillet med din hånd, fisse eller tunge, så vil han blive mindre følsom når først i går i gang — og dermed holde længere tid.

Hvis du føler han er lidt for tæt på at komme, så prøv at klemme ham om penisroden — et stramt greb i et par sekunder kan udsætte hans sædafgang. Du kan gøre ham sindssyg på den gode måde ved at gejle ham op til 7 eller 8, og derefter drosle ned igen af flere omgange, før du tillader ham få orgasme.

Hvis du sigter efter en klitoris orgasme, så find en sex stilling, hvor du eller din partner uden problemer har adgang til klitoris og dermed stimulere den med fingrene eller med en vibrator. Det er altså ikke at snyde, men at anerkende at din krop kræver mere stimulation end han gør. Hvis du går efter G-punkts orgasmen, så kan du forsøge dig med at sidde ovenpå ham, eller en stilling bagfra, så hans penis har den helt rigtige vinkel. Prøv at sprede kønslæberne helt når han er inde i dig, og pres dem mod ham for at få max friktion på klitoris, og området ved urinrøret — det er fyldt med nerveender.

Hvordan han støder er vigtigt! Prøv at bede ham bevæge sit bækken i cirkler i stedet for op og ned. Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Bed ham afveksle med korte, lette bevægelser i stedet for bare at køre de dybe og hurtige stød. Se sex ekspert Jacob Olriks video om stødteknik herunder.

Brug forskellig stimulering for hver orgasme. Du har nemlig større chance for at opnå mere end én orgasme, hvis I skifter mellem de forskellige former for nydelse. Veksl mellem oralsex og samleje med en finger på klitoris. Det kan også være, at en smule porno, der spiller i baggrunden, er lige hvad du har brug for at komme én gang til. Samme trick gælder, hvis han er for tæt på orgasme: Du kan eventuelt skyde en afbrydelse ind, hvor du får ham til at give dig oralsex, indtil han lige er dampet af.

Vejrtrækning er essentiel i forhold til at nå orgasme. Men eksperterne er ikke helt enige om den bedste metode. Nogle siger, at dét at holde vejret, når du kommer, styrker fornemmelserne. Andre mener, at holder du vejret, så tvinger du blodet til at flyde imod din hjerne og væk fra dine kønsorganer. At fortsætte med at trække vejret dybt igennem orgasmen er anbefalet af spirituelle sex lærere, der hævder, at dyb vejrtrækning gør det nemmere for dig at få endnu en orgasme.

Men der er dog bred enighed om, at hvis du vil mærke din orgasme over et større område end lige i fissen, så skal du starte før orgasmen ruller ind over dig. Hvad der virker for netop dig, må du selv eksperimentere med. Det vigtigste er at afprøve teknikkerne. Vær opmærksom på, hvad din krop gør lige før orgasme. At kende vejen til din orgasme og hvad der udløser den, er utrolig nyttig viden. Fokusér på, hvad du helt af dig selv gør, når orgasmen er på vej, og prøv så at overdrive det. Hvis du normalt bliver helt stille og holder vejret, kan du prøve at gøre det næste gang du er ved at klimaks men ikke for længe!

Hvis du opdager, at du altid krummer tæer, når du kommer, så gør det på forhånd. Du kan komme til et punkt, hvor din hjerne tænker: Hun holder vejret og krummer tæer, hun er på vej til orgasme, jeg støtter lige op og får det til at ske. Og glem ikke at lave støj. Det lyder og føles sexet, og det alene kan være meget overbevisende og få dig tippet ud over kanten.

Men han er sandsynligvis også jaloux på din evne til at svæve i den skønne orgasme nydelse i timevis! Alt, hvad der forsinker hans orgasme, øger hans nydelse. Alt, hvad der fremskynder din orgasme, øger DIN nydelse. Vis hinanden, præcis hvad der virker for at opnå den effekt!

Hold op med at bekymre dig om, om han synes dine forespørgsler er underlige. En finger stukket op bagi lige på det rigtige tidspunkt kan for eksempel være lige det, der skal til, for at du kommer. Mange kvinder tør ikke bede om den slags, fordi de frygter, kæresten vil tænke, de er billige eller vulgære.

Helt ærligt, de fleste mænd vil elske at få lov at se den side af dig. Hvis du ikke har fået orgasme mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din. Onanér i det hele taget tit sammen.

Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan. Mange kvinder og mænd bruger sex fantasier som katapult udi et orgasmisk kredsløb. Nogle kan faktisk ikke få orgasme uden.

... Lær at stimulere G-punktet og få de bedste orgasmer, herunder lækre Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer eu2013.eut. .. Lad være med at røre ved pikken. 2. dec Mens jeg sad og gjorde mig frække tanker og min pik voksede Jeg havde frit udsyn til nogle lækre bryster. Jeg fortsatte og efter 30 sekunder så kom hun i en meget intens og lang orgasme. Jeg vil se når den sprøjter. feb Kæmpe patter luder i nordjylland, Sprøjte orgasma sexyclub - unge Se stor pik udblokker en lille tynd pige så hun får sprøjte orgasme en.

ESCORT BORDING DOMINA JYLLAND

: Lækker pik sprøjte orgasma

Lækker pik sprøjte orgasma Hun løftede op i elastikken på mine boxer shorts, jeg løftede bagpartiet så hun kunne trække dem helt af. Write to me in PM, we will talk. Skrevet af Stig Nielsen. Derudover synes jeg, at du skal nævne problemet for din gynækolog, så du kan få tjekket din blærefunktion og få udelukket eventuelle problemer i den retning. Jeg havde indstillet mit angreb på hendes klitoris og lagt mig ved siden af hende og lå aede hendes mave og bryster mens sundede sig.
Intim massage kolding luder i kolding Schwule escorts gratis dansk porno dk
BILLIG ESCORT ÅRHUS THAI MASSAGE SKIVE Du kan gøre ham sindssyg på den gode måde ved at gejle ham op til 7 eller 8, og derefter drosle ned igen af flere omgange, før du tillader ham få orgasme. Vi snakker faktisk om en udløsning, som på mange måder kan sammenlignes med den manden har — mange kender det, som en sprøjteorgasme. Husk sikkerhed, renlighed og en god glidecreme. Når det så er sagt, så kan du prøve at kigge i retning af det sexlegetøj, porno store pikke intim massage vejle stimulerer dit G-punkt, hvilket der findes meget af. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.
TANTRA MASSAGE I DANMARK SIDE ESCORT Pige søger pige mine store bryster
FRÆKKE HUSMØDRE THAI MASSAGE FLENSBORG 598

Sex domina lesbisk pigesex

Lær at stimulere G-punktet og få de bedste orgasmer, herunder lækre Hvis du er en af dem, som sprøjter mod din vilje, kan I forsøge jer med stillinger, hvor penis ikke rammer og stimulerer eu2013.eut. .. Lad være med at røre ved pikken. jan Sprøjteorgasme, en tilfredsstillelse for begge parter! men uden at have fået nogen orgasme/sprøjteorgasme – så lader du ringefinger er det ikke anderledes end for dig at blive rørt over hele pikken! For kvinden som modtager er det vigtigt at du har vasket dig forneden og er lækker ren og indbydende. feb Kæmpe patter luder i nordjylland, Sprøjte orgasma sexyclub - unge Se stor pik udblokker en lille tynd pige så hun får sprøjte orgasme en.